Avís legal

En compliment amb el deure d’informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari de la web, li informa del següent:

  • Denominació social: Sugoi Comunicacio, S.L
  • NIF: B67379354
  • Domicili: Carrer Alí-bei, 92 1r 1a, 08013 – Barcelona (Barcelona)

Amb els límits establerts a la llei, Sugoi Comunicacio, S.L no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines web.

Els continguts i informació no vinculen a Sugoi Comunicacio, S.L ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de Sugoi Comunicacio, S.L poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Sugoi Comunicacio, S.L no pot controlar. Per tant, Sugoi Comunicacio, S.L no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Sugoi Comunicacio, S.L o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de Sugoi Comunicacio, S.L.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Sugoi Comunicacio, S.L ofereix a través de la pàgina web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals ia la lliure circulació de aquestes dades li informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Sugoi Comunicacio, SL amb la finalitat de prestar-li i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores de el lloc web .

L’informem també que té la possibilitat en tot moment d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant correu electrònic a: sugoi@sugoicomunicacio.com oa l’adreça : Carrer Alí-bei, 92 1r 1a, 08013 – Barcelona (Barcelona).